Traduceri

Manualul PHP este disponibil nu numai în diverse formate, dar și în diverse limbi. Textul manualului este scris mai întâi în engleză, apoi echipe de oameni din toată lumea au grijă să-l traducă în limba lor de origine. Dacă traducerea unei funcții specifice sau a unui capitol nu a fost încă efectuată, sistemul de asamblare automată a manualului revine la versiunea engleză a documentului respectiv.

Persoanele implicate în traducere încep de la sursa în XML disponibilă la » https://svn.php.net/viewvc/ și din ea efectuează traducerea în limba lor de origine. Ei nu folosesc versiunile generate (cum ar fi HTML sau textul simplu), deoarece sistemul de asamblare are grijă de conversiile din XML în formate care pot fi citite de oameni.

Notă:

Pentru a ajuta la traducerea acestei documentații, vă rugăm să faceți legătură cu echipa de traducere/documentare înscriindu-vă la lista de distribuție poștală phpdoc: trimiteți un mesaj vid la » [email protected]. Adresa listei de distribuție este [email protected]. Menționați în mesaj despre interesul dumneavoastră în traducerea manualului și cineva vă va răspunde cu detalii despre aceea cum să purcedeți mai departe ca să începeți o nouă traducere, sau cum să contactați echipa existentă pentru limba dorită.

La moment manualul este disponibil, parțial sau integral, în peste 10 limbi.

Toate acestea pot fi descărcate aici: » https://www.php.net/docs.php.