Cum să contribuim la îmbunătățirea documentației

Există trei modalități pentru ca oricine să contribuie la îmbunătățirea acestei documentații.

Dacă în acest manual este găsită o eroare, în orice limbă, vă rugăm să o raportați folosind sistemul de erori la adresa » https://bugs.php.net/. Clasificați eroarea ca "Documentation Problem" — "Problemă în documentație". Toate problemele ce țin de documentație, inclusiv cele ce țin de formatele manualului, trebuie să fie înaintate în calitate de rapoarte de erori.

Notă:

Vă rugăm să nu abuzați sistemul de erori înaintând cereri pentru ajutor. În schimb, folosiți una din multitudinea de » opțiuni pentru ajutor.

Contribuind cu adnotări, utilizatorii pot furniza propriile exemple, obiecții și clarificări pentru alți cititori. Dar vă rugăm să nu trimiteți rapoarte de erori folosind sistemul de adnotări. Pentru detalii, puteți citi secțiunea întitulată 'Despre adnotările utilizatorilor'.

Manualul PHP este tradus în multe limbi. Cunoașterea englezei și a unei limbi străine oferă încă o modalitate de a îmbunătăți manualul PHP, lucrînd într-o echipă de traducători. Pentru informații despre începerea unei traduceri noi, sau contribuirea la o versiune deja tradusă, vă rugăm să citiți » http://doc.php.net/tutorial/.

Proiectul de Documentare PHP are de asemenea și un canal IRC, unde se adună mulți autori ai manualului. Intrați în #php.doc la irc.efnet.org și discutați despre modalitățile de îmbunătățire a documentației PHP.