Despre adnotările utilizatorilor

Adnotările scrise de utilizatori joacă un rol important în dezvoltarea acestui manual. Oferind cititorilor manualului posibilitatea de a contribui cu exemple, obiecții și clarificări suplimentare direct din navigatorul lor, suntem în stare să le încorporăm apoi în textul de bază al manualului. Și până când adnotările nu au fost încorporate, ele pot fi vizualizate în forma în care au fost înscrise online și în unele formate offline.

Notă:

Adnotările scrise de către utilizatori nu sunt verificate înainte ca să apară online, deci calitatea scrierii sau exemplele de cod-sursă, și chiar veridicitatea contribuției nu pot fi garantate. (De fapt, nu există nici o garanție a calității sau exactității textului manualului însuși.)

Notă:

În scopul licențierii corecte a materialului, adnotările scrise de utilizatori sunt considerate ca parte integrantă a manualului PHP și deci sunt sub incidența aceleiași licențe, care cuprinde această documentație (Licența "Creative Commons Attribution" pentru moment). Pentru mai multe detalii, accesați pagina de copyright a manualului.